Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Silvia de Fouw, ik woon in een klein dorpje in Zeeland en heb 3 kinderen. Mijn praktijk is gevestigd in Colijnsplaat, waar ik een eigen sfeervolle praktijkruimte heb.

Ik werk met Bron energie in healing, massage en meditatie; hierdoor worden de diepere lagen geraakt en gaan we daar samen mee aan de slag. Ik werk vanuit m’n hart en ziel. Met respect, creativiteit, intuïtie, een open houding vol liefde en vertrouwen, ga ik ieder behandeling in om mensen te helpen.

Mijn healing sessies zijn altijd anders en afgestemd op jou als klant. Liggend op mijn behandel tafel stroomt de energie via mijn handen naar waar het nodig is. Met mijn energetische opleidingen in Reiki, Kundalini en coaching én intuïtieve eigen-wijsheid geef ik mijn sessies en komt alles samen als jij als klant op mijn tafel plaatsneemt.

Massages zijn ook mogelijk. Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en even wil opladen in de energie vanuit de Bron die door mijn handen stroomt is welkom in mijn praktijk!

Ook geef ik cacao ceremonies; individueel en in groepsverband. Dit prachtige en krachtige plantmedicijn opent je hart en laat je voelen wie je echt bent; namelijk onvoorwaardelijke Liefde. Met de cacao en geleide hart openende meditaties neem ik je mee op reis naar jouw hart en Zijn.

Mijn doel is, om met mijn persoonlijke ervaring, gevoeligheid, intuïtie en kennis, iedereen te laten voelen dat ze er mogen zijn met al hun kwaliteiten en bijzonderheden!

Dit pad dat ik mag lopen doet me steeds weer versteld staan van de wijsheid vanuit de Bron die er voor ons allemaal is. Dat ik daar onderdeel van mag zijn, vervult me bij iedere sessie met grote dankbaarheid. Je bent welkom om met mij mee te lopen! Ga je met mij mee op pad?

Foto’s op de website zijn gemaakt door Sigrid Hendriksen.

Meer weten over mij?