01

Bron healing sessie

Bron healing sessie

Tijdens een healing sessie stel ik mij open voor de energie vanuit de Bron. Via mijn handen geef ik aan jou als klant door wat er door gegeven mag worden. Dat is voor iedereen anders en elke keer weer een bijzondere beleving.
Deze energie stroomt altijd in de hoeveelheid die de ontvanger nodig heeft en stroomt daar waar het nodig is. Vertrouwend op deze energie voel ik waar ik mijn handen mag plaatsen.
Het is een rustgevende ervaring waarbij je even niks hoeft en waardoor je heerlijk kan ontspannen.


Je ligt gekleed op mijn behandeltafel, waarbij ik mijn handen op of boven verschillende plekken van jouw lichaam houd. Zo kunnen o.a. organen en chakra’s behandeld worden en de plaatsen waar zich eventuele blokkades bevinden. Ik voel waar mijn handen nodig zijn. Een behandeling werkt door op emotioneel, spiritueel, lichamelijk en mentaal gebied. Voel je welkom om te komen ervaren wat een healing sessie voor je kan doen!

Na de sessie hebben we een gesprek waarbij ik door geef wat ik heb mogen voelen en ervaren tijdens de behandeling. Dit kan van alles zijn, zoals emotionele of lichamelijke klachten die aandacht mogen krijgen of spirituele ervaringen. Ik geef in het gesprek handvaten over hoe je hier mee om kunt gaan. Zo kun je je bewust worden van je eigen emoties, klachten, gedrag of overtuigingen om er daarna mee aan de slag te gaan.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Annuleren: Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Annuleringen die niet op tijd zijn, zullen in rekening gebracht worden.