Diensten

Ishvara

‘Dat waaruit waarlijk al deze wezens worden geboren, dat waardoor zij leven na geboren te zijn, dat waarheen zij bewegen en waarin zij terugkeren, wens dat vurig te kennen, dat is brahman’

– Taittiriya-upanishad 3.1.1

Diensten

Healing sessie

Ervaar de rust en de liefde van de helende energie vanuit de Bron. Deze Bronenergie brengt je in een hoger trillingsniveau en daardoor kan het je helpen bij je bewustwordingsproces dat kan zorgen voor meer inzicht, versterken van je intuïtie en verlichting van emoties en lichamelijke klachten. Zo kom je dichterbij je ware zelf en kan de energie makkelijker door jou heen stromen.

Massage

Ervaar de rust en liefde van mijn handen. Relax en ont-span liggend op mijn behandeltafel. In samenwerking met muziek, klank, kristallen en warme olie. Heerlijk tijd voor jezelf.

Cacao Ceremonie

Ervaar mijn cacao ceremonie met hart openende meditaties. Ik neem je mee naar de diepte en lichtheid van jouw eigen hart. Om jezelf te openen in de onvoorwaardelijke Liefde die jij bent en die we allemaal zijn. Liefdevol en zacht landen in jezelf, door middel van de rauwe cacao en geleide meditaties. Geef je over aan de energie vanuit de Bron en laat het stromen naar je hart.

01

Silvia de Fouw

Afspraak inplannen?