03

Bron coaching sessie

Bron coaching sessie

Wil je meer genieten en minder stress ervaren? Meer energie, levenslust, mentale veerkracht en vitaliteit? Een betere balans in je leven? Wil je weer voldoening halen uit werk of juist een andere baan, maar heb je geen idee wat? Wil je je hart volgen en een leven leven dat bij je past?
Ik help je heel graag op weg, want ik vind dat iedereen een leven verdient dat in balans is. Ik ga graag aan de slag met mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren, die naar binnen kunnen en durven gaan. Die willen leren beter naar zichzelf en hun hart te luisteren. Die willen worden wie ze werkelijk zijn.
Ik maak de hulpvraag en wensen helder en begeleid je in jouw persoonlijk proces. Ik help bij het vinden van antwoorden op (levens)vragen die bij je spelen. Hierbij werk ik samen met Bron energie die door mij heen stroomt in healing sessies met meditatie, massage, kristallen, klank enz.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Annuleren: Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Annuleringen die niet op tijd zijn, zullen in rekening gebracht worden.